Monday, February 21, 2011

Kisah Aku

Monday, February 21, 2011
Hari ni aku ade kelas 12-2pm..so aku sgguh hepi..tp aku kne berada di courtyard dari jam 9-5pm..
Alangkah indahnye bila berada di courtyard kerna dpt melihat gelagat para pelajar uitm kedah..bg lelaki mcm sy,perempuan yg cantik semestinya idaman setiap para lelaki..
Hari ni ak dpt lihat byk perempuan yg leh wt aku cair,,hahahaha

Di courtyard de program seminggu bersama MTK..kami menjalankan perniagaan seperti sosej, nugget, nasi lemak, air milo, berkarbonat, ice lemon tea. kami juga menjual buttons dan baju t-shirt dan sweater..
hari ak dpt menarik pelanggan wanita utk membeli sweater dan t-shirt..yg menariknya, aku sgt teruja bila barang yg kami jual dibeli..wanita tersebut membeli sweater muslimah dan ade juga yg membeli t-shirt...
Nk habaq ckit, sweater muslimah ni mmg sesuai utk para wanita yg ingin control keayuannya sbg wanita melayu terakhir d Malaysia...ini kerna sweater tersebut labuh dan menutup bahagian pinggul...

tapi aku menjalankan perniagaan sampai jam 3.30pm sje...yelar,aku betoi2 x larat dan amat keletihan..kepada MTK yg lain, aku toi2 mntak maap sbb ak balik 3.30pm bkn jam 5pm...
setiba aku di RPTU, aku teros bukak baju dan tidow berseluar jeans...aku toi2 penat..
Lena lar ak smpy jam 5.40pm....

inilah kisah ak pada hari ni yg ak nk ceritakan pada smua..
jgn lupa utk mengimarahkan lagi di booth kami yg berada di courtyard...
kami mengalu-alukan kedatangan anda semua...
terima kasih...

3 comments:

SiLabiLabi said...

hahaha..yang paling tak tahan ayat " dpt melihat gelagat para pelajar uitm kedah..bg lelaki mcm sy,perempuan yg cantik semestinya idaman setiap para lelaki..
Hari ni ak dpt lihat byk perempuan yg leh wt aku cair "

tak ley wat ayat yang lagi lawak ker??hahahaha

Just Sharing said...

hahahaha...
dh mmg lumrah lelaki cmni kowt...nk wt cmne...
kite kne redha je lar...hahahahha

mYdreaMz said...

amboi..tgk akak cukup ler...hahhahahah

Post a Comment